илюстрация: БулфотоРайонният съд във Варна даде условна присъда на 48-годишeн мъж

...
илюстрация: БулфотоРайонният съд във Варна даде условна присъда на 48-годишeн мъж
Коментари Харесай

Районният съд във Варна реши: Осъди баща за блудство със собствената му дъщеря на 2 години затвор... условно!

илюстрация: Булфото

Районният съд във Варна даде условна присъда на 48-годишeн мъж за блудствени дейности по отношение на личната си непълнолетна дъщеря. Подсъдимият бе приет за виновен за закононарушението, което е правил в продължение на 2 години.

Потърпевшото момиче живеело дружно с родителите си на квартира във Варна, като било напълно финансово подвластно от татко си. Няколкократно през този интервал подсъдимият, посредством приложимост на мощ и употребявайки ситуацията на взаимозависимост и контрол сред родител и дете, направил дейности с цел  възбуденост и угаждане на полово предпочитание, без съвкупление. Блудствените дейности се изразявали в опипване, целуване, прегръщане и триене по тялото и в региона на половите органи.  

Пострадалото малолетно момиче  се оплакало от протичащото се в началото пред свои приятелки и фамилна позната, а след това единствено решило да алармира полицията.

48-годишният обвиняем е с чисто правосъдно минало. За осъщественото закононарушение той бе наказан на 2  години отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 4 години.  Присъдата предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР